GCVote is experiencing technological difficulties and does not always work correctly!

I'm working on fixing it, but that may take some time.

GCVote Installatie

Firefox installatie (GCVote's Belangrijkste mogelijkheid)

Nu is het tijd om www.geocaching.com te verkennen, je zult de waarderingen op veel pagina's terug vinden..Caches waarderen

Je kunt GCVote gebruiken om alleen naar de cache waarderingen te kijken, maar als je echt mee wilt werken en zo je eigen ervaring over een cache wilt achter laten, dan moet je contact opnemen met mij, Guido, Mail me het wachtwoord dat je zou willen gebruiken om caches te waarderen. Vroeger was dit wachtwoord optioneel maar nu is het verplicht. Dit voorkomt dat andere cachers onder jou naam caches kunnen waarderen.

*** Een cache waarderen is altijd anoniem, behalve als je er voor kiest de waardering bij je log te plaatsen, via de 'template box'. Kijk hieronder voor de 'template box'.

Login bij www.geocaching.com en gebruik de 'find another player' link aan de rechter kant en zoek naar de gebruiker BonnerGuido (of klik gewoon hier). Verstuur me vervolgens een bericht met je gewenste wachtwoord. Dit moet een uniek wachtwoord wezen en niet je wachtwoord dat je gebruikt bij geocaching.com. Hou er rekening mee dat het wachtwoord Hoofdletter gevoelig is!

Als je een bevestigingmailtje wilt hebben of geen gewenst wachtwoord hebt meegestuurd, vergeet dan niet je emailadres mee te sturen bij je bericht.

Al je eenmaal de bevestigingsmail hebt ontvangen moet je het wachtwoord invoeren in de GCVote Configuratie box in de geocaching.com side bar. Deze vind je rechts op je profiel pagina, tussen je foto en je statsbar.

Template: De tekst die hierin staat kun je terwijl je aan het loggen bent mee plakken in je log door op de "Insert GCVote Info" knop te drukken. De %%% staan voor het aantal sterren die je aan de cache hebt gegeven. Als je dit niet wilt kun je natuurlijk ook de %%% weghalen, dan weet de eigenaar wel dat de cache is gewaardeerd maar niet met hoeveel sterren. Je kunt de tekst aanpassen naar je eigen smaak, verder kun je het ook gewoon niet gebruiken.

Minimum vote count: Stel hier in vanaf hoeveel waarderingen GCVote de waarderingen laat zien

Gemiddelde berekening:


GSAK installatie

NashTech's WideView macro is erg goed. Deze laat ons de volledige cache beschrijving zien in het onderste venster en dit op een mooie manier door de splitscreen mogelijkheid. Door 2 lijnen met code toe te voegen is het mogelijk de waarderingen in GSAK te zien en ook je eigen waarderingen toe te voegen.