GCVote is experiencing technological difficulties and does not always work correctly!

I'm working on fixing it, but that may take some time.

GCVote Help

Configuratie

screenshot GCVote voegt een vakje toe in de sidebar van je profiel pagina (www.geocaching.com/my) hier kun je enkele instellingen veranderen. Veranderingen moeten bewaard worden door op de save knop te drukken. De instellingen (inclusief het wachtwoord) worden opgeslagen in instellingen van je browser en zijn te zien in greasemonkey onder scriptvals.

Wachtwoord

Je hebt geen wachtwoord nodig om de waarderingen te zien. Een wachtwoord is alleen nodig als je de caches zelf wilt waarderen. Zie installatie voor meer informatie hierover.
Als je onder meerdere namen inlogt bij geocaching.com op dezelfde computer dam kun je een wachtwoord toevoegen voor elke afzonderlijke account. GCVote slaat een anders wachtwoord op voor elke login naam die het tegenkomt.

Het Template vakje

Je kunt GCVote automatisch een korte regel laten toevoegen aan het einde van je 'found log' door simpel op de ('Insert GCVote Info') knop te drukken. De standaard tekst is: Rated %%% stars with GCVote, waarbij de %%% staan voor het aantal sterren dat je aan de cache hebt gegeven. Je kunt de tekst aanpassen naar je eigen smaak, een voorbeeld is: Deze cache is gewaardeerd met %%% sterren via [GCVote](http://www.gcvote.com). Wil je ook caches waarderen, meld je dan ook aan! Als je de eigenaar/volgende bezoekers wel wilt laten weten dat je GCVote gebruikt maar niet wilt laten zien wat je van de cache vond dan kun je gewoon de %%% weghalen en dan staat het er niet meer bij!

Minimum vote count

Als je vind dat een waardering niet genoeg is om een goed idee van een cache te krijgen kun je in dit vakje het minimale aantal waarderingen ingeven zodat alle caches met minder waarderingen niet zichtbaar zijn.

Average calculation (gemiddelde berekening)

Je kunt kiezen tussen twee verschillende manieren om het gemiddelde te berekenen. het gekozen gemiddelde is alleen zichtbaar als je de sterren grafiekjes bekijkt. De tooltip laat altijde mean zien.

Updates

als er een update beschikbaar komt voor GCVote dan zul je een rood update bericht zien verschijnen in het GCVote configuratie vakje.

Histogram

histogram Als je op de sterren klik kun je altijd kijken hoe de waarderingen verdeeld zijn, uitzondering hierop is de kaart!