GCVote is experiencing technological difficulties and does not always work correctly!

I'm working on fixing it, but that may take some time.

GCVote Frequently Asked Questions

Waarom zijn er geen categorieën zoals de de kwaliteit van de omgeving of van de verstopplaats enz?

GCVote is gemaakt om makkelijk in het gebruik te zijn. Er zijn vele redenen te bedenken waarom een cache er leuk is. Om al deze verschillende aspecten apart te beoordelen zou erg veel werk worden voor de gebruikers en het zou ook moeilijk worden wat er dan precies beoordeeld moet worden

 Als een cache 50 waarderingen heeft en het gemiddelde is 1,8 dan betekent dit niet dan je de cache niets vind maar het is onwaarschijnlijk dat je het een super cache vind!

wat bedoelen jullie met kwaliteit?

Kwaliteit staat voor hoel leuk je de cache vond en of je hem zou aanraden aan mede cachers. Er zijn dus geen objectieve criteria voor kwaliteit, maar hou altijd in gedachte dat andere cachers jou waardering gaan gebruiken om te kunnen achterhalen of het een interessante of slechte cache is.

waarom is het mogelijk caches te waarderen die je niet hebt gevonden?

Het is technisch niet mogelijk dit te doen zonder een hoop automatische aanvragen bij geocaching.com. Het is begrijpelijk dat groundspeak dit gedrag verbied.

Maar het is de bedoeling dat je alleen caches waardeert die je goed genoeg kent om er een kwaliteitsoordeel aan te kunnen geven.

Kan ik een cache waarderen en de waardering later veranderen?

Ja dit kan, in sommige situaties kan dit best handig zijn.

Wat kan ik doen als ik cache eigenaar ben en geen waarderingen van mij cache wil?

neem contact op met mij en ik zal de mogelijkheid voor het waarderen van jou cache blokkeren.

welke informatie word er verzonden/ongeslagen?

Je Geocaching gebruikersnaam, de waarderingen, een tijdcode en de gc code van de cache. aangevuld met de versie van het script en de laatste datum dat je het programma hebt gebruikt.

waarom missen sommige waarderingen op de kaart?

De server van GCVote slaat de waarderingen op via de GC code en niet via de waypoint op de kaart. Er zijn omstandigheden waarbij de waardering van een waypoint onbekend is. in deze gevallen kan het zijn dat de waardering niet te zien is op de kaart.

Ik heb een wachtwoord naar je gestuurd maar ik heb nooit een bericht terug gehad.

Ik probeer elk verzoek voor een wachtwoord zo snel als mogelijk te beantwoorden. Misschien heb je je e-mailadres niet meegestuurd toe je je aanvraag verstuurde, in dat geval kan ik niet makkelijk antwoorden. Wachtwoorden worden gewoonlijk binnen 24 uur aangemaakt, je kunt proberen of je wachtwoord al werkt, ook als je nog geen bericht van mij hebt ontvangen.

Ik heb al een heleboel cache gewaardeerd met een oudere versie van GCVote, waarom zijn deze weg?

Ze zouden weer zichtbaar moeten worden als je je wachtwoord ingeeft. Als ze daarna nog steeds missen neem dan contact op met mij.

Welke andere programma's kunnen gebruik maken van de database van GCVote

Ik heb het zelf niet geprobeerd, maar GCVote zou moeten werken met de volgende programma's:

GSAK
GSAK alternative
c:geo
iCaching
Cachebox
MakeGoogleMap
CacheSense
Looking4Cache